Успях да се оттласна от дъното

Върнах се от чужбина и тук останах без работа

АнтонияАз работех в Кипър 5 години, но се наложи да се върна заради майка ми, която беше болна и нямаше кой да се грижи за нея. Тя се оправи, но аз я закъсах много и трябва да ви кажа, че нямам нищо общо с тази свежест, която виждате на снимката.

В България се опитах да си намеря работа, но все удрях на камък. Започвах, съкращаваха ме, не взимах пари, защото не ми плащаха и спестяванията, които имах от Кипър, се стопиха. Аз не съм свикнала да живея от месец на месец и да се чудя как да закърпя положението. В Кипър не ми е липсвало нищо, а тук в един момент се оказах в някакъв омагьосан кръг. Започнах да се въртя и не виждах изход от безизходицата. Започнах и да пия.

Като видях, че това нищо няма да промени, аз реших да се върна в Кипър. Майка ми се беше закрепила, макар и да не беше много здрава. Аз реших, че оттам ще съм й по-полезна, защото ще мога да й изпращам пари, с които да си продължи и да си поддържа лечението.

Трябваше обаче да спра с пиенето, което ми беше станало навик. Така попаднах на този сайт и си поръчах капките „Алковитал“. Стабилизирах се за месец, взех си още капки за отказване от алкохола и заминах отново.

Сега съм вече в Кипър и всичко ми е добре. Хем аз се успокоих и спрях да пия, хем си работя и помагам на майка ми, хем съм си в моята среда, в която знам, че няма да попадна пак на алкохола. Тук от работа нямам време за подобни неща и живея доста по-спокойно.

Антония

Вече може да намерите “АЛКОВИТАЛ” И В АПТЕКИТЕ

гр. София
ул. Три уши № 5
тел. 02 989 28 03
Дрогерия “Жанин”

Алковитал са капки против алкохолизъм и представляват етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.

Споделете статията

Добавете коментар