Успях да си върна стария живот, който алкохола съсипа

Добър ден, аз съм Михаил. Искам да разкажа и част от моята история, преди Алкофитал да ми помогне да победя

 

проблеми с алкохола

Заради алкохола за малко да си разваля семейството и живота, който бях постигнал и винаги съм искал да имам. Загубих работата си заради него, а банките не спираха да ме притискат за вноските. Всичко на тема издръжка беше върху ръцете на съпругата ми. Едвам смогвахме, а аз постоянно пиех. Карахме се постоянно и един ден тя ми каза, че ми дава почивка за един месец, в който да се променя или нещата приключват. Това ме натъжи страшно много и няколко дена изобщо бях изчезнал от света. Започнах да обикалям по лекари, да търся възможност да оправя всичко. Никой не можеше да ми даде гаранция, че ще спра алкохола. В интернет намерих капките за лечение на алкохолизъм Алкофитал. Това бе следващата възможност, която се надявах да ми помогне и вярвах, че ще се справя. Така и стана. Започнах лечението и постепенно с това количествата, на алкохола който пиех, намаляха. За срока, който съпругата ми ми постави, аз не успях да я спечеля отново. Но й дадох да разбере, че имам намерение да се променя. Бях започнал да се превръщам в стария човек, с който тя искаше да живее. Капките Алкофитал помогнаха и на мене и аз съм много щастлив, че ги открих.

 

Споделете тази история с ваши приятели, които имат проблем с алкохола, или с други, които нямат проблем с алкохола, но искат да помогнат!

Алковитал са капки против алкохолизъм и представляват етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Споделете статията

Добавете коментар