Щастието не е в опиянението

Мъдрите хора казват, че щастието опиянява

Може и така да е. За любовта казват същото, както и за радостта, щастието и всички онези хубави и положителни емоции, които ни карат да летим. Какво правим обаче, когато изпитваме липсата им? Най-често търсим заместител. И ако по една или друга причина ни е хванала инерцията, без много старание се отдаваме на първото нещо, което ни попадне под ръка. Или което ни се вижда лесно и вкусно. Като алкохола, например.

Щастието не е в опиянението
Щастието не е в опиянението

За някои хора заместител на емоциите е храната, други компенсират като се отдават на пазаруване и пътуват из страната и по света, а трети потъват в измамните дупки на алкохолната зависимост.

Тези дупки може да са плитки и може лесно да се излезе от тях. Възможно е и да са дълбоки, така че излизането да е бавно, тежко и мъчително. От нас зависи дали и колко ще пропаднем.

За вредата от алкохола е изписано достатъчно. Знаем колко коварно може да бъде неговото влияние върху организма ни. И въпреки това, в моменти на емоционална слабост, ние търсим утехата на някоя високоградусова напитка. Факт е, че в малки количества алкохолът може да има терапевтично действие. Това количество не е повече от 50 грама, като сме длъжни да уточним, че за да има лечебен ефект, алкохолът не трябва да се пие повече от два-три пъти в седмицата.

Щастието не е в опиянението. Не и в нарочно предизвиканото опиянение. Алкохолът не може да реши проблемите ви, нито да оправи взаимоотношенията ви. Лесно е да му се отдадеш, но е трудно да се измъкнеш от задушаващата му и понякога удобна прегръдка.

Затова не губете време и помогнете – на себе си или на някой близък. Прочетете, научете и приложете на практика всичко онова, което е изписано по темата. Ако това не е достатъчно, на пазара вече има средство, което ще ви помогне да обуздаете алкохолната страст. В хармония с природата, капките против алкохолизъм ще дадат необходимия баланс и спокойствие на организма ви.

„Капките против алкохолизъм” представляват етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Споделете статията

Добавете коментар