Щастлив съм, че най-после ще видя дъщеря си

Аз съм пияница и алкохолик, но имам правото да избера да бъда нормален, нали?

Казвам се Васил Костов и съм от едно село до Пазарджик. Не е важно нито откъде съм, нито кой съм, нито кога съм роден. Важно е какъв искам да стана. Аз искам да се поправя и да бъда нов човек.

Щастлив съм, че най-после ще видя дъщеря си
Щастлив съм, че най-после ще видя дъщеря си

Баща ми много пиеше, дядо ми и той, но това не го казвам като извинение. Дори напротив, срам ме е от този факт. Аз най-добре знам какво е баща ти да се прибира и да вони на бъчва. За добро или за зло дъщеря ми нямаше този „късмет“. С майка й се разделихме още докато беше бебе. Виждал съм я само на рождените й дни. Сега, през септември, тя ще стане на три години.

Аз имам намерението да я видя много пред този празник. Много обичам майка й, и нея много обичам, много си искам семейството и ще направя всичко възможно да ги имам отново.

Млад съм, имам хубава работа, видял съм какво ли не. Знам, че мога да се справя. Искам да успея, затова си взех преди месец капките против алкохолизъм. Ходя в Пазарджик и при един доктор, на иглотерапия. И трябва да кажа, че капките ме вдъхновиха да се взема в ръце и да променя живота си. Не искам и не заслужавам повече да живея така. Искам дъщеря ми като тръгне на училище един ден, да се гордее, че има баща като мен. Искам майка й пак да ме обича и да ми прости всичко, с което съм ги нагрубил и обидил. Тя ми каза, че спра ли да пия, ще си бъдем пак семейство.

Стискайте ми палци да успея, останалото ще го направя!

„Капките против алкохолизъм” представляват етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл

Споделете статията

Добавете коментар