5 обикновени уреда, които конкурират скъпите фитнес зали

С тези 5 обикновени уреда, или по-скоро – леснодостъпни предмети ще може да работите много ефективно за своето тяло

Обикновена топка

Може да я вземете на заем от детето. Използвайте я, за да добавите напрежение в мускулите. Седнете, подпрете се с ръце зад гърба и отпуснете леко гърба назад. Стиснете топка между коленете и повдигнете крака максимално нагоре, без да допускате движение в корпуса. Повторете 10-15 пъти.

Медицинска топка

С нея добавяте тежест към теглото си. Легнете по гръб и повдигнете опънати крака перпендикулярно. Повдигнете главата и горната част на гърба, като едновременно с това изнасяте топката максимално близо до ходилата. Повторете 15-20 пъти.

Боди бар

Това е метален лост с тежест около 1,5-2 кг. Преодолявате тежестта му при повдигане на краката от различни положения. Може да се използва и като гири, като го държите с две ръце. Легнете странично, опънете вътрешния крак, а външния сгънете и стъпете зад коляното на опънатия. Подпрете боди бара на глезена и повдигнете бавно крака максимално нагоре с пръсти винаги напред. Бавно върнете обратно. Повторете по 10-15 пъти с всеки крак.

Гумен обръч

Този уред позволява с натиск да го сгъвате и да променяте формата му. Така работите за сила предимно в ръцете и краката. Седнете, подпрете се на лакти назад и поставете десния крак върху обръча, а с левия го застъпете да не мърда. Натиснете, докато го сгънете максимално. Задръжте така и леко усучете крака навътре. Повторете по 5-10 пъти с всеки крак.

Изотоничен обръч

Това е уред, който се използва основно в пилатес за увеличаване ефективността на упражненията. Като стискате уреда с ръце или крака, допълнително създавате напрежение в мускулите. Легнете по гръб, поставете ръце на тила, а краката опънете косо напред. Стигнете уреда между глезените. От това положение изпълнявайте класически коремни преси, без да движите краката.

 

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.

Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.

Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Споделете статията

Добавете коментар