Излекувах алкохолизма си с капките и психиатър

Валентин Илиев, 33г, Козлодуй. От много години пия алкохол, но напоследък чашата преля. Почти не изтрезнявах. Приятелката ми ме заряза, а когато след поредното закъснение за работа ми направиха последно предупреждение, реших, че трябва нещо да променя.
Попаднах на сайта за капките против алкохолизъм съвсем случайно и реших да си поръчам. Първо говорих с хората на посочените телефони и те ми обясниха как действат капките. Видях удостоверенията на продукта в сайта и разбрах, че всичко е легално и законно. Но все още не знаех дали капките са ефективни. Поръчах направо две дози. Определено не спрях да пия напълно, но намалих драстично употребата на алкохол. След разговор с хората от телефона, ме посъветваха да се консултирам с психиатър. Така и направих. След няколко сеанса вече спрях напълно пиенете.
С капките си реших проблема със зависимоста към алкохола, а психиатърът ми помогна да преодолея една травма от деството, за която изобщо бях забравил.

Споделете статията

3 Responses to "Излекувах алкохолизма си с капките и психиатър"

 1. Веселина · Edit

  Прочетох за капките които са помогнали на много хора да се справят с алкохолизма си но никой от вас които сте писали не казвате какви са тези капки ,как могат да се закупят и колко струват.Ако имате желание да помогнете и на друди хора дайте информация.
  Благодаря ви предварително за съдействието

 2. Ами разгледайте сайта. Там всичко пише. В дясната колонка има телефони за информация. Обадете се и ще ви обяснят всичко най-подробно. Една
  доза е за една седмица, а колко време трябва да се пият зависи от степента на зависисимост към алкохола

 3. сащия проблем. много ми е позната тази история. само че, за сажаление моята сестра е маика на три деца! и вече е зависима отказва всякаква помощ не пие всеки ден, вав месеца ведниж по една седмица литри алкохол се лее, тормози горките деца бие ги бяга от вкащи дни наред нея знаем жива лие кошмар. но наи лошото е че тя казва несам пристрастена и нямям нужда дасе лекувам! при това тя е боледувала от хепатит ц незнам дали ще намеря ляк за неината коварна болест нямям никаква надежда дано бог дая изцери вав името на децата но повярваите ми хора жив свидетел сам много е болезнено него пожелавам на никого ще се радвам ако някои ми помогне по някакав начин сас няколко реда…
  Отговор

Добавете коментар