Капките против алкохолизъм оправиха баща ми за седмица

Георги Тодоров, 32г, София: „ Поръчах капките за баща си, преди това бяхме опитвали само с разговори, които направо си бяха ултиматуми. Но наши близки с подобен проблем ни помогнаха да разберем, чечовекът и да иска – не може да спре да пие, защото организмът е станал сериозно зависим през дългите години, в които е пиел редовно. Той ги приемаше доброволно. Стигна ни една доза, въпреки че се бяхме застраховали с две. Просто още на шестия ден реши да спре да пие изобщо и ги нямаше иначе обичайните прояви на абстиненцията – треперене на ръце, раздразнителност. Майка ми още не може да повярва, че най-после сме разрешили този проблем. Още повече, че при баща ми вече се появиха заболявания, при които алкохола е недопустим. Той самият е много щастлив, че е успял да се отървя от запоите. Сам реши да спре и цигарите, просто му хареса да се чувства трезвен и в добро здравословно състояние. По време на пиенето на капките не забелязахме никакви странични ефекти – прилошаване, или отпускане, или каквото и да е било друго неразположение, макар да бяхме подготвени, че е възможно да се появи гадене и повръщане в случаите в който приема капките, докато пие. При нас това не се случи и даже се притеснихме, че в такъв случай не действат, защото едно е обясненията че, че човек трябва да получи отвращение към алкохола, за да спре. Явно е въпрос на организъм…”

Споделете статията

6 Responses to "Капките против алкохолизъм оправиха баща ми за седмица"

  1. Защо не публикувате данни за връзка с излекувалите се?Бих желала да обменя опит с тях и тогава да поръчам от продукта.

  2. Ако вие си поръчате капките бихте ли искали да ви притесняват хора с въпроси??? Съмнявам се. Личните данни на хората са тайна.

  3. Можете да се свържете с нас на посочените в сайта телефона.

  4. хора в момента нямам пари но до 1 седмица ще имам!!! дано да помага отчаял съм се вече ;(

Добавете коментар