Капките против алкохолизъм спасиха баща ми


Антон Радев, 32 г, София:
„Баща ми изкара тежък хепатит и му беше абсолютно противопоказен алкохола. Дотогава не си бяхме давали сметка, че е зависим, но когато се опита да спре, сам си призна, че му е трудно. Не сме гледали на него като на алкохолик, приемахме за нормално всяка вечер след работа да пие по една –две ракии например,а след това и бира. Започна да крие от нас питиетата, за да не тревожи майка ни, но състоянието му се влоши. Колежка ми беше споменала за капките против зависимости, билков продукт. Попрочетох за него и го поръчах. Баща ми ги риемаше доброволно. Една доза му беше достатъчна, за да се отърве от проклетата зависимист. Вече няколко месеца не изпитва необходимост от алкохол – стабилизира се и физически, и психически. Дори ни казва, че ако пак посегне към чашката, сам ще си ги поръча.”

Споделете статията

3 Responses to "Капките против алкохолизъм спасиха баща ми"

  1. izvinete 6te mi kajeteli kak moga da vzema kapkite ,ce ba6tami mnogo piye na posledik nemoga da mu pomogna i se topi.etova me pravi men mnogo zle ……plis

  2. Много искам да ги поръчам,защото положението вече е нетърпимо, но ме тревожат няколко неща:
    1. Дали наистина са ефикасни. Преди време бях поръчвал друг продукт за друго нещо, също с толкова добра реклама, и естествено нямаха ефект.
    2. И се притеснявам, че ще дойдат с куриер, а няма къде другаде да ги поръчам освен на работа, а сами се досещате, че не искам колегите да разберат.
    Какво да направя?

Добавете коментар