Капките спасиха черния дроб на баща ми

Лилия Димитрова, 24г ,Пловдив: „ Капките ни препоръчаха наши близки, които са наясно с дългогодишните ни опити да помогнем на баща ми поне да ограничи пиенето. При тях резултатите са дошли по-бързо, навярно защото човекът, който ги е приемал е по-млад и няма толкова упорита алкохолна зависимост. Баща ми пиеше откакто се помня аз, но в детските ми години нямам спомен от жестоки скандали и болести, които да са го връхлетели от пиенето. С годините обаче организмът му рухна. Той самият се притесни и се опита да спре да пие, но не се получи. Тогава поръчахме капките и след първата доза бяхме отчаяни – никакви видими резултати. По време на втората обаче видяхме подобрението, той самият се убеди, че му действат добре и не започва да пие още от сутринта. Сам поиска и трета доза. След нея, вече два месеца и половина изобщо не пие, дори и бира. Нормализира кръвното си налягане , а и осъзнава, че е получил последния си шанс да спаси черния си дроб.”

Споделете статията

5 Responses to "Капките спасиха черния дроб на баща ми"

  1. Радвам се че попаднах на тези откровения. Моля се все повече хора да намерят спасение с тези капки за които говорите . Зная че алкохола е бич божи и тези които го употребяват причиняват много болка на самействата си и тези които ги обичат и на себе си. Пиещия човек е безсилен да се справи сам с проблема, семейството е объркано и често пъти всеки спасява себе си. Бих се радвала ако дадете светлина от къде могат да се закупят капките, или как да се поръчат. Благодаря на всички които ще отговорят и успех на всички които искат да преодолеят проблема и да помогнат на близкия си да се справи с него.

  2. Обадете се на посочените в сайта телефони и там ще ви обяснят

  3. какво представляват тази капки и имали ефект от тях за какъв период от време намалява алкохолния глад

  4. Аз бих искала да попитам дали имат някакви странични ефекти, да не „оправят“ едно, а да „развалят“ друго? Всеки, който се е интересувал знае, че това не е първият продукт, който се пуска на пазара за лечение на тази страшна зависимост…А този сайт се посещава само от хора с подобен проблем или близки на такива хора, които искат най- доброто за тях.
    И дали не е само временно потушаването на алкохолния глад? Може ли да разчитаме че дори и при наличието на желание от страна на зависимия, ефекта няма да трае само докато се провежда лечението…?
    Благодаря предварително!

  5. Помощ!!!Имам нужда от помощ!!!Искам да помогна на дъщеря ми!Трябва да спре да пие.По всички критерии е алкохолно зависима и почти е стигнала до дъното.Вече очаквам и най-страшното от нея.Как мога да я спра,не признава,че е зависима от алкохола.Не желае помощ.Хора помогнете ми да я върна към живота.Моето слънчице.Тя вече няма желание и за живот,започнала е сама да се наранява.Помощ.Как да и помогна.Вече е на 21години и не иска да продължи живота си,прави всичко срещу себе си.Има ли как да си я спася.Може ли някой да ми помогне.Какво да направя.Как да постъпя.

Добавете коментар