Мъжът ми спря да пие, спасихме си семейството

Ивелина Георгиева, 32г, София: „ У дома буквално бяхме стигнали до разговори за развод, след като съпругът ми така се пристрасти към алкохола, че нещата излязоха извън контрол. Аз самата не си давах сметка, че с тази зависимост човек не може да се справи сам и вдигах скандали, поставях ултиматуми, докато разбера, че не съм права. Свекърва ми ми помогна да разбера, че първо трябва да опитаме да му помогнем. Беше трудно, докато той самият не си призна проблема, след това започнахме да търсим решения. Все още не я беше докарал дотам да не може да ходи на работа, въпреки че и това се е случвало, но тогава си вземаше отпуск. За клиника и дума не можеше да става – работата му е добра и това щеше да го съсипе на позицията, на която е . След четене и питане и търсене на продукт, който максимално безвреден, разбрахме за капките от зелен овес и шизандра. Поръчахме две дози и започна приемът. Първата седмица се отчаях, че не действат – нямаше никаква промяна, той твърдеше, че му се пие и че не може без дневната си доза алкохол. Но към десетия ден някъде ни просветна – рязко намали количествата алкохол, а на следващия изобщо не посегна към шишето. Явно е спрял да изпитва алкохолен глад. Нямаше никакви негативни проявления от приема на тези капки, дори не действаха отпускащо и не му пречеха да ходи на работа и да шофира. Сега горещо ги препоръчваме на близки с подобен проблем, защото се убедихме, че помагат при справянето с абстиненцията.”

Споделете статията

5 Responses to "Мъжът ми спря да пие, спасихме си семейството"

  1. Позравления! Имам същият проблем. Започнахме лечението доброволно, но бих искала да попитам, ако не те затрудявам, колко траен е ефекта след лечението, според теб. Благодаря.

  2. Можете да ги поръчате от тук или да се обадите по телефона за повече информация

  3. Радвам се, че на повечето хора тези капки са помогнали, но на моя баща въобще не му помогнаха, дори напротив – сякаш започна да пие повече. Съжалявам, че при него не подействаха.

  4. Възможно е и да не са му помогнали, но няма как да е започнал да пие повече. Капките са изцяло на билкова основа! В повече от 80% от случаите помагат, но не са вълшебни!

Добавете коментар