Отървах детето си от алкохолната зависимост


Кръстина Станева, 52г, Сливен: „
Синът ми  преживя тежък развод и не можа да се възстанови психически след това. Опитахме се със сестра му да му помогнем, но той намери утеха в алкохола. Докато се усетим – нещата вече бяха извън контрол, разбирахме, че той просто вече е зависим и не може, без да пие.

Първоначално го упреквахме и се сърдехме, докато проумеем, че става дума за болестна зависимост. Наша близка ни препоръча Капките против алкохолизъм. Отначало подходихме резервирано, но после прочетохме, че са напълно безвредни и изцяло на билкова основа. Успокоих се, че поне няма да го отровя като му ги давам тайно.

Така и направих – сипвах ги в каквото сваря – сутрин в кафето, вечер в алкохола…случвало се и в супа да ги сложа,но гледах да спазвам дневната дозировка. На десетия ден видях първите резултати – детето ми спря с нервността си и за първи път не посегна към шишето, дотогава не се беше случвало. Той не знаеше от какво е ,но самият се зарадва, че не изпитва тази остра нужда от алкохола. Тогава му признах, втората доза  приемаше сам, сам я поиска, за да е сигурен, че се е разделил с алкохолната зависимост. Сега е отново онова жизнерадостно момче, което беше преди тежките катаклизми в живота си.”

„Капките против алкохолизъм” представляват етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Споделете статията

Добавете коментар