Семейният уют и алкохолизмът!

Грижовната съпруга може да помогне в лечението на пиещия си мъж. Дома на алкохолика има затъмнена аура и специфична биоенергетика. Как може да помогнете като превърнете „черното” си жилище в „светло”?

Започнете с разместване на мебелите.

Осмислената преподредба на мебелите създава определени послания за промяна на жизнените навици у алкохолика. На него вече не му се иска особено да пие в нова обстановка. Разбира се, това няма да го излекува от алкохолизма, но със сигурност ще окаже благотворно влияние на психиката му.

 Регулярно провертрявайте жилището.

Специалистите са убедени, че пропитото на цигари и алкохолни пари жилище създава благоприятно влияние за продължителни запои. Редовното проветряване действа освежаващо както за самото жилище, така и на самия алкохолик. При редовно проветряване жилището се превръща от „черно” в „бяло”, заздравявайки домашното биополе, както и аурата на алкохолика.

По-често подреждайте жилището си

Подреждането и почистването на жилището, особено влажното почистване оказват благотворно влияние както на алкохолика, така и на семейството му. А прашният и разхвърлян апартамент облегчава пътя към поредната чашка.

Използвайте ароматизатори

Цветовете, ароматите и музиката оказват определен терапевтичен ефект при редица заболявания, в това число и алкохолизма. Ароматизирайте дома си, като акцентирате на ароматите, които харесва пиещият. Така алкохоликът все по-рядко ще се иска да се прибере със замъглено съзнание.

Създавайте зони на трезвеност в дома си

Например забранете му да пие другаде освен в кухнята. Постоянното ходене там ще му създава дискомфорт. Използвайте всичко което ви дойде на ума.

Но каквито и методи да използвате, те само ще помогнат пиещият, но няма да го излекуват. Един от сигурните методи за лечение на алкохолизъм са добилите широка популярност напоследък Капки против алкохолизъм.

„Капките против алкохолизъм” представляват етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

 

Споделете статията

Добавете коментар