Аз бях таен алкохолик!

най-лошото, което направих на моите близки, беше да крия зависимостта ми от алкохола

Така продължих пет години, като пристрастяването ми беше на приливи и отливи. Имаше моменти, в които пиех много, имаше и такива, в които изобщо не пиех. Много внимавах да не ме хванат и да не се разбере, но въпреки това няма нищо скрито покрито и истината винаги излиза наяве. Не искам да си спомням какъв беше срамът и унижението за мен, когато жена ми намери бутилката, която криех у дома.

трябваше да започна да се лекувам, защото така, само отлагах присъдата. В моя случай можеше да е само една – развод. Аз не искам да си развалям семейството. Искам да остана с жена ми и децата, да сме си заедно като нормални хора. Жена ми ми постави ултиматум – или спирам, или продължавам сам.

Много начини пробвах, но най-голям успех постигнах с капките за лечение на алкохолизъм „Алковитал“. Тях ги пия вече четири месеца и имам значително подобрение, което и жена ми забелязва. Мога да се закълна, че за тия четири месеца да съм изпил не повече от 5-6 големи питиета, като всичко това се е случвало на празници, на които сме присъствали и двамата. Капките много ме успокоиха. Те предизвикват отвращение от алкохола и точно от това имам нужда сега – един път завинаги да го намразя и да ги оставя това пусто пиене.

Искам да остана анонимен, защото смятам да променя лошите си навици и не искам никой да ме сочи с пръст за моята слабост.

Т.К.

Вече може да намерите “АЛКОВИТАЛ” И В АПТЕКИТЕ

гр. София
ул. Три уши № 5
тел. 02 989 28 03
Дрогерия “Жанин”

Алковитал са капки против алкохолизъм и представляват етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.

Споделете статията

Добавете коментар