Аз обичах да си пийвам

Сега вече не обичам, защото ми се случи нещо неприятно

преди две години почина моя най-добър приятел Петко, с когото заедно се оженихме и всичко друго ни беше наред, само дето той много пиеше, повече от мен и заради това си отиде. Сега вече знам колко е вреден алкохола и затова реших да го спра, защото не искам и моите близки да страдат като ме няма. Аз не пия много, но имало е дни, в които съм се напивал здравата. Всичко това вече е минало, изчистих се и спрях да пия, защото имам по-важни неща, които трябва да свърша. Чудесен малък внук имам и и скам да го видя как расте, че и името ми носи.

Жената беше главна инициаторка на тази работа с капките. Тя ми ги поръча и първо ми ги е давала тайно, после на мен ми се смениха смените на работата и тя трябваше да ми каже. Аз почнах да си ги капвам сам сутрин и вечер. Оправих се много бързо, аз така или иначе бях сложил душа на мъка и викам Георги или спираш да пиеш, или забрави за живота, дето те чака. Така се надъхвах и не съжалявам, защото то хубаво има капки за лечение на алкохолизъм „Алковитал“, но воля май не продават никъде.

Сега съм екстра, не пия, здрав съм, в час съм, всичко ми е наред и съм много доволен от живота и от себе си.

Вече може да намерите “АЛКОВИТАЛ” И В АПТЕКИТЕ

гр. София
ул. Три уши № 5
тел. 02 989 28 03
Дрогерия “Жанин”

Алковитал са капки против алкохолизъм и представляват етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.

Споделете статията

Добавете коментар