Аз само исках да удавя мъката!

Тя ме заряза без дори да ми каже защо!

Аз само исках да удавя мъката!

С моята приятелка бяхме заедно цели шест години. Имахме и добри, имахме и лоши моменти. Аз не мога да кажа, че съм идеален, но винаги съм се стремил да правя нещата така, че тя да е добре. Заради нея от София отидох в Русе, стоях сума време без работа. Аз съм инженер по образование, имам много тясна специалност и не мога да работя навсякъде, тъй като централата е само в Козлодуй. Направих какви ли не жертви, а тя през цялото време само искаше разни неща. На 37 години съм и малко не върви да правя компромис след компромис, защото времето си минаваше, а аз исках да имам семейство, да стана баща.

Една вечер тя не се прибра. Каза, че била с приятелки. Последваха още няколко такива вечери, докато не получих смс. Било каквото било, тя искала да си вземе живота в ръце. А моя живот? Толкова ли нямаше доблест да застане и да ми го каже в очите?

Изобщо не си направих труда да искам обяснения. Събрах си багажа и се върнах в Козлодуй. Обаче взе да ми липсва. Взех да пийвам малко повече, а работата ми е отговорна и не мога да си позволя да правя издънки. Затова реших, че не си струва заради една жена да провалям бъдещето си.

Поразрових се за някакъв начин да не пия толкова. Стоях си у дома, не излизах, след това прочето х в нет-а за капките против алкохол. Казах си, че по-добре да взимам някакво лекарство и да бъда сред приятели, вместо да се самоизолирам. Хубавото на капките против алкохолизъм е, че мога да пийвам и да ги взимам. Всъщност, така спрях да пия. Започнах да повръщам всеки път, когато си поръчвах твърд алкохол. С бирата не е така, но аз пия малко бира и затова реших като ще се виждам с приятели да съм само на по-леки питиета.

Много ми помогнаха капките против алкохолизъм и ги препоръчвам горещо на всеки, който като мен няма сериозен проблем с алкохола, но трябва да стои далеч от него.

Румен Казанджиев, Козлодуй

„Капките против алкохолизъм” представляват етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Споделете статията

Добавете коментар