Аз успях с капките „Алковитал“

Поръчах капките „Алковитал“, за да се отърва от един порок и малко спомени

Знам, че има хора в живота, които няма как да забравиш, но често е по-добре да продължиш напред, вместо да страдаш за миналото. Моята най-добра приятелка си отиде от този свят и аз дълго време не можех да се справя с мъката. Тя беше много позитивен и добър човек и не би искала да ме види такава.
Много трудно продължих. Познавам я от толкова много години, заедно преживяхме много, наистина много. Започнах да пия. Първо по малко, после малко повече и така няколко месеца. Аз все пак съм млад, образован човек, на 40 години съм и работя като диспечер в една охранителна фирма. Много добре знам какво значи алкохолна зависимост и какви са последствията от нея.

Поръчах капките за лечение на алкохолизъм като последна надежда. А то взе че се окажа, че изобщо не може да става и дума за отчаяние, когато става въпрос за капките. Подействаха ми повече от добре. Малко по малко спрях да пия, даже вече се отвращавам от алкохола. Дадох нов старт на живота си с „Алковитал“ и не съжалявам за нищо, защото иначе нямаше да науча този урок. Много е важно да няма алкохол около мен, а капките ме държат далеч от това изкушение.

Алковитал са капки против алкохолизъм и представляват етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Споделете статията

Добавете коментар