Сега съм уверен в себе си човек!

Имам лоши спомени и преживявания за цели два живота

алковитал капкиСамо преди няколко месеца лечението на алкохолизма беше нещо, което не можех да си представя за възможно. Понеже съм пробвал много пъти. Ей така съм си казвал: Сега ще спра да пия. Ами не ми се е получавало. Открих капките за лечение на алкохолизъм „Алковитал“ и сега вече съм много по-сигурен и убеден, че нещата ще стигнат до края.

Аз казах на доктор Тосев, че моето пиянство не е кой знае колко лошо или упорито, но трябва да се ликвидира. Аз искам да спра и да пуша. Много четох за здравословното хранене и изобщо за здравословния начин на живот и съм решил да се променям в тази насока, защото все пак съм човек на възраст, на която си казвам, че съм в средата, ама първата половина никак не ми хареса. Затова сега съм решил да направя остатъка малко по-достоен. Взел съм достатъчно от живота. Нагледал съм се на какво ли не, пил съм, ял съм, пътувал съм. След някоя и друга година ще стана дядо, трябва пример да давам. Благодарение на жена ми децата ми станаха хора и аз много се гордея с тях.

Сега с капките за лечение на алкохолизъм съм започнал да превеждам в действие моя план. Дано успея.

Максим П. от София

Вече може да намерите “АЛКОВИТАЛ” И В АПТЕКИТЕ

гр. София
ул. Три уши № 5
тел. 02 989 28 03
Дрогерия “Жанин”

София
общ. Средец
ул Любен Каравелов 44
аптека ПЕНТОГРИН

София
ул. „Братя Миладинови“ № 29
дрогерия „Парамед”

Алковитал са капки против алкохолизъм и представляват етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.

Споделете статията

Добавете коментар