Непознати хора ми помогнаха да се справя с алкохолната зависимост

Алкохолната зависимост щеше да е още част от моя живот, ако не бяха непознатите хора, които ми помогнаха. Благодарение на тях вече втора година съм „чист“

алкохолната зависимост
Непознати хора ми помогнаха да се справя с алкохолната зависимост

Алкохолната зависимост вече е минало за мен. Започнах да отказвам алкохола преди година и три месеца. Първо взех капките Алкофитал. След това започнах да ходя на сбирките на Анонимните алкохолици в София. Аз иначе съм от Пазарджик. В София живея от 8 години.

Странно е, че в Пазарджик например няма подобни сбирки. Изобщо, в моя роден град не само, че е малко трудно да се откаже алкохола, ами обстоятелствата и живота там е такъв, че ще накарат да се пропие и най-големия трезвеник.

Много пъти съм бил критикуван и осмиван от близките ми, заради алкохолната зависимост. Не знам защо всички близки хора бяха решили, че като ми викат и като ме обиждат, ще откажа алкохола. Подходът им беше тотално сбъркан.

Аз съм на 23 години. Не мога да кажа, че съм алкохолик, но имах сериозни проблеми с алкохола. Започнах да пия още като ученик. С времето проблемът се задълбочи. Алкохолната зависимост започна сериозно да ми пречи. Опитвал съм се сам да спра да пия, но не успях. Хората, с които продължавам да се срещам в АА, както и капките Алкофитал, са моята единствена подкрепа и помощ.

Ж.Т. от Пазарджик, в момента живеещ в София

 

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.

Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.

Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Споделете статията

Добавете коментар