Алкохолът вече не е всичко, от което се нуждая

Приятелите бяха тези, които ме подкрепиха в борбата ми със зависимостта

Пиша ви от Англия, където съм вече трети месец. Заминах с идеята да си намеря работа и да изкарам някой лев. сега работя в Източен Лондон. Преди да дойда тук имах проблем с алкохола. Пиех, защото имах много проблеми. Най-вече заеми и безработица. Благодарение на моя приятел Милен аз съм тук и вече нямам никаква зависимост от алкохола.

Милен ми препоръча капките за лечение на алкохолизъм „Алковитал“. Той имаше уредена работа тук и каза, че ако дойда с него, ще се уреди нещо и за мен, но трябва да намаля пиенето. В началото ми беше много странно с тези капки, защото не вярвах, че нещо може да ми повлияе по този начин. В крайна сметка стана ясно, че греша. Имал съм късмет, че изобщо продължих, а не се отказах както правя обикновено. Доктор Тосев също много ми помогна. С него сме говорили много пъти за моя проблем. Сега съм добре, а и в Англия не е толкова лесно да влезех в някоя кръчма и да се натряскаш като идиот. Тук почти няма пияни или ако има си стоят по къщите. Преди известно време бяхме в Шотландия. Там е почти като в България. Много пият тия шотланци…

Сега по-важното е, че аз съм чист и започнах да изплащам малко по малко заемите си.

Борис

Вече може да намерите “АЛКОВИТАЛ” И В АПТЕКИТЕ

гр. София
ул. Три уши № 5
тел. 02 989 28 03
Дрогерия “Жанин”

Алковитал са капки против алкохолизъм и представляват етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.

Споделете статията

Добавете коментар