Алкохолът не може да бъде по-силен от мен

Много трудно ми беше, но успях да се справя с моята зависимост

Аз съм на 32 години. Роден съм в един от най-красивите български градове. Градчето ни е малко и всички се познаваме, затова искам да остана анонимен. Сега живея в София, където мога да си остана анонимен, но не искам роднините и приятелите ми да научават за моя проблем.

Аз много пиех. Това продължи години. Колко точно не мога да кажа, защото е имало периоди, в които не съм пил, но все пак си бях зависим и то положението отиваше на сериозно. Трябва да подчертая, че от моето пиянство никой не е страдал. Единствено жена ми беше притеснена по едно време, но аз не съм се бил с никой, не съм повишавал тон, не ми се е отразявало това на работата. Само като дойдеше уикенда и почивките, тогава се хващах за бутилката.

Хванах се, обаче, че зачестиха тези мои запивания и не само това, ами и на джоба взеха да ми се отразяват, че и на здравето. Започнах да ставам по-нервен, не спях, изпадах в паника за глупости. Това не трябваше да продължава, защото усещах, че губя контрол.

Капките за лечение на алкохолизъм „Алковитал“ са онзи баланс, от който имах нужда. Хем ми помогнаха да се откажа от алкохола, хем на нервите ми се отразиха добре. Много съм доволен, че ги открихме навреме, защото там, за където бях тръгнал, е лошо. Препоръчвам ги на всички, които искат да се освободят от зависимостта си към алкохола.

Никола С.

Вече може да намерите “АЛКОВИТАЛ” И В АПТЕКИТЕ

гр. София
ул. Три уши № 5
тел. 02 989 28 03
Дрогерия “Жанин”

Алковитал са капки против алкохолизъм и представляват етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.

Споделете статията

Добавете коментар