Без алкохол животът е много по-хубав!

Пише ви жена, която имаше сериозни проблеми с употребата на алкохол

alkohol
Без алкохол животът е много по-хубав!

Аз започнах да пия алкохол преди много време. Не употребявам вече спиртни напитки от една година. И искам да ви кажа, че за мен това е най-хубавата година. Успях да се стабилизирам и да не ползвам алкохол, благодарение на капките Алкофитал. Ползвам ги още, но само от време на време, когато усетя, че изпадам в дупка. Днес, например, аз съм съвсем различен човек от това, което бях преди няколко години, да не говорим за онова, което бях преди година.

Сега съм много по-доволна от себе си, защото успях да ликвидирам не само един лош навик, но и да се почувствам много по-добре. По-значима.

Не знам какво очаквате да чуете, или по-скоро да прочетете. Жените имат по-особени проблеми с алкохола. По по-различен начин се случват нещата с тях. Никой няма да упрекне един мъж, че пие алкохол, докато това не е така при жените. И като се замисля колко време съм събирала този срам, и ми става лошо…

Повярвайте ми, няма никаква файда от това да пиеш алкохол. Всичко си е същото, проблемите, хората… всичко! Само вие се променяте, но в никакъв случай към по-добро. Това ви го казвам от личен опит, без значение мъж ли сте, жена ли сте… Просто бъдете силни, ползвайте капките Алкофитал и се откажете от алкохола – завинаги!

Марта Георгиева от Пловдив

 

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.

Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.

Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Цената на една опаковка е 64 лева.
Дневното приложение е спрямо килограмите – до 90 килограма – 2 пъти по 30 капки, над 90 килограма – 2 пъти по 60 капки.

Споделете статията

Добавете коментар