Беше трудно, но успях да се спася от зависимостта!

Пробвал съм много пъти да намаля алкохола, но все неуспешно

ЗахариУмишлено ровех в нета за някаква информация и така попаднах на вашия сайт. Поръчах си капките през есента на миналата година. Пиша чак сега, защото вече мога да сядам спокойно на маса, без да се притеснявам, че ще имам някакво влечение към алкохола. Мога да контролирам моята зависимост и без капките, но Алковитала беше този, който ми помогна да пия по-малко.

Алкохолът ми е създавал много проблеми. Всяка сутрин съм се събуждал и съм си задавал въпроса защо продължавам да пия и не съм можел да намеря някакво оправдание. Имам идеален живот. Добра жена, послушни деца. Търпяха ме през цялото това време и нито веднъж не тръгнаха срещу мен. Когато им казах, че ще се мъча да спирам пиенето, те ме подкрепиха. Децата вече са големи и всичко, което правя е за тях. Затова исках докато са в София, в Университета, да се чувстват по-спокойни и да не се тревожат за мен и за майка им.

Доволен съм от капките за лечение на алкохолизъм. Знам, че който иска, може да спре да пие. Трябва само много воля и инат. И да си обещаеш пред себе си, че повече няма да се излагаш. А така, като се обърна назад, аз имал много излагащи моменти. Не искам повече да живея по този начин, затова и капките „Алковитал“ се появиха за мен в подходящия момент.

Захари Икономов от Габрово

Вече може да намерите “АЛКОВИТАЛ” И В АПТЕКИТЕ

гр. София
ул. Три уши № 5
тел. 02 989 28 03
Дрогерия “Жанин”

София
общ. Средец
ул Любен Каравелов 44
аптека ПЕНТОГРИН

София
ул. „Братя Миладинови“ № 29
дрогерия „Парамед”

Алковитал са капки против алкохолизъм и представляват етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.

Споделете статията

Добавете коментар