Има желание, има и решение!

Моят мъж се отказа от пиенето благодарение на капките „Алковитал“ и на моя инат

Той е на 47 години, аз съм по-млада от него, но сме заедно вече 8 години. Това ни е втори брак и се запознахме когато неговата първа жена го беше зарязала заради някакъв грък. Аз тогава работех в магазина до тях и от мен той лично започна да си купува алкохол. Така се случи, че един ден се заговорихме, започнахме да излизаме и така се почна дружбата между нас.

Милко е много добър човек, но му е слаб ангела. Лесно се предава и не знам защо е решил, че алкохола е решение на всичките му проблеми. Вярно е,че като си пийне и става по-отворен един такъв, но той и като не е такъв си е страхотен мъж. Аз много го обичам, обичам и детето му, прекрасно момиченце, но искам да си имам и мое дете и смятам, че не е късно.

Капките против алкохолизъм ги поръчах преди точно 9 месеца. Борбата беше всичко на всичко три месеца. Започване, отказване, пиене, не пиене. Имаше моменти, в които си виках, че не действат, имаше и такива, в които ми се искаше да се откажа и да си взема багажа и да се махна. Обаче нали съм инат, продължих. През времето през което е взимал капки много сме си говорили, аз му казах всичко, което ми тежи и той може би видя, че не е сам в борбата, като че ли стисна зъби и нещата се пооправиха. Сега не пие изобщо. Като ви казвам изобщо, значи изобщо. Тръгнахме по лекари да си правим изследвания за бебето, отделно аз проучвам как стоят нещата с това как да стана приемен родител или да си осиновим. Заради мен Милко се отказа от алкохола, но аз нямаше да успея ако не бяха капките с билките против алкохолизъм. Съвсем откровено ви казвам, ако бяха някаква химия, нямаше да ги взема. Имам голямо доверие на билките и ето че те не ме предадоха.

Малинка Харизанова от Монтана

Алковитал са капки против алкохолизъм и представляват етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Споделете статията

Добавете коментар