Бирата е включена в черния списък поради способността й да унищожава тялото отвътре

Учените предупреждават: бирата е изключително опасна за човешкото здраве


Както отбелязва Pravda.RU , поради редовната консумация на бира, може да започне разлагането на вътрешните органи и да се развият тежки заболявания. Това се доказва от ръководителя на изследването Павел Грасгрубер.

Той смята, че твърденията за ползите от бирата са мит. Проучването казва: „Бирата е най-разрушителният фактор в чешката храна. Консумацията й причинява много повече вреда от всеки друг продукт. Това се потвърждава от факта, че Чешката република се нарежда на първо място в броя на случаите на рак на далака и бъбреците в Европа“ ,

Но друго проучване казва: бирата е по-малко вредна за тялото, в сравнение с напитките от етанол. И хмелът играе роля тук. Статистиката също така благоприятства бирата, защото силният алкохол е по-свързан със смъртта от чернодробно заболяване.

Като част от експеримента женски мишки получават бира с хмел, специална бира без хмел или чист етанол. След 12 часа беше извършена проверка, която показа, че мишките, които консумират бира с хмел, имат по-малко мазнини в черния дроб, отколкото мишките, които консумират етанол.

Консумацията на бира без храна води до приблизително същото ниво на мазнини в черния дроб, колкото консумацията на етанол. Между другото, хмелът е вероятно да намали концентрацията на реактивен кислород (свободни радикали), които са опасни за черния дроб.

 

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.

Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.

Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Споделете статията

Добавете коментар