Благодаря на всички за подкрепата и помощта!

Писах ви преди време с молба да ми разясните по-добре за капките „Алковитал“

алковитал

Исках да ги взема за моя съпруг, който има проблем с алкохола от много време. Вие ми отговорихте на писмото, даже се чухме по телефона и аз направих тогава първата си поръчка. Това беше преди 9 месеца. Почнахме лечението с моя съпруг, като аз дори му ги давах тайно. Не знам как да изразя с думи онази промяна, която забелязах в него. Нещо много добро се случи, макар и не веднага, макар и не напълно. Той сега пак си пийва, но пие нормално, като другите хора, като мен. Случва се да си сипем двамата по чашка вино и да започнем да си говорим.

Моят мъже е убеден, че сам е спрял алкохола. Не искам да го разочаровам, нека си мисли каквото иска. Важното е, че вече не пие толкова.

С капките „Алковитал“ стана и по-кротък, не вика толкова, не се нервира за глупости. Успявам да го видя пак такъв, какъвто беше като се оженихме. Той започна да пие, защото брат му почина преди 3 години и оттогава не може да се оправи съвсем.

За да не се случи нещо непредвидено, паза една начената опаковка от капките за лечение на алкохолизъм „Алковитал“. Няколко пъти му капнах няколко капки, ей така, за всеки случай. Знам, че няма да навредят, а само ще помогнат.

Благодаря ви още веднъж за помощта и подкрепата.

Минка Сотирова от Враца

Вече може да намерите “АЛКОВИТАЛ” И В
АПТЕКИТЕ

гр. София
ул. Три уши № 5
тел. 02 989 28 03
Дрогерия “Жанин”

София
общ. Средец
ул Любен Каравелов 44
аптека ПЕНТОГРИН

София
ул. „Братя Миладинови“ № 29
дрогерия „Парамед”

Алковитал са капки против алкохолизъм и представляват етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.

Споделете статията

Добавете коментар