Борбата с алкохолизма е възможна само с капките Алкофитал

Да се справя с алкохолизма не ми беше лесно. Не заради друго, а защото аз не съм зависима от него. Всъщност, не понасям алкохол. Отвратително ми е да го пия и да говоря за него

алкохолизма

Аз трябваше да се преборя с алкохолизма на брат ми. Той е само на 27 години, но имаше сериозни проблеми с алкохола. Пиеше, биеше се, правеше какви ли не поразии. Капките Алкофитал много ми помогнаха. Само те ми помогнаха, защото аз съм опитвала какво ли не. Направо ми беше омръзнало, бях се отказала по едно време. Обаче, една приятелка на майка ми донесе един вестник, някакъв пенсионерски вестник беше. И там прочетох за тези капки.

В началото малко се замислих. Викам си, то до сега нищо не помогна, та тези капки ли. Обаче си казах, че ако не пробвам, няма да разбера дали ще помогнат. И поради тази причина поръчах две опаковки.

С майка и татко започнахме да дебнем брат ми и да му ги даваме тайно. После стана така, че той разбра. Леле, страхотен скандал вдигна, щеше да ни убие. Но се мина време, ние спряхме капките да му ги даваме. Забелязахме, обаче, че той все по-малко и по-малко пие. Изчезнаха скандалите, успокои се, тръгна на работа, поправи се. Стана ясно, че той си е продължил да си взима капките. И сам се е справил с алкохолизма, който измъчваше всички ни. И това благодарение на капките Алкофитал.

Минка Борисова от Пловдив

 

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.

Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.

Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Споделете статията

Добавете коментар