Правя всичко възможно за едно безалкохолно бъдеще!

Бъдеще без алкохол, живот без скандали и съществуване без страх от утрешния ден – ето това искам за себе си и от моя живот

badeshte

Бъдеще, което ще бъде по-спокойно от миналото искам сега за себе си, за семейството, за близките ми. Искам бъдеще, в което няма да се срамувам от онова, което съм казал или направил И също така искам да съм спокоен по отношение на собствените ми реакции – те да са спокойни, премерени и нормални.

За човек, който вече три години не е употребявал алкохол мога да кажа, че това бъдеще не е мираж. Мога да кажа, че всичко е възможно, стига човек да има желание. А моето желание е просто – искам да живея така, както живях през тези три години – сигурен в себе си и доволен от това, че давам спокойствие и на моите близки. За мен е много важно да продължавам да не употребявам алкохол, тъй като разбрах разликата между тогава и сега.

Сега съм много по-полезен на семейството ми. Работя на две места, не си губя времето с глупости, изолирах се от лошата компания, в която бях. Гледам хората в очите. Здравето ми е по-добро. Имам много повече поводи за радост и за гордост, дори и само заради това, че три години вече не употребявам алкохол. От това по-хубаво – здраве му кажи!

Атанас Димитров от София

 

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.

Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.

Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Цената на една опаковка е 64 лева.
Дневното приложение е спрямо килограмите – до 90 килограма – 2 пъти по 30 капки, над 90 килограма – 2 пъти по 60 капки.

Споделете статията

Добавете коментар