Бях започнал да се самоунищожавам

Здравейте, аз съм на 24 години, от Хасково съм и се казвам Иван. Имах проблем с алкохола преди няколко месеца. Не съм някой западнал алкохолик, но едно момиче ме напусна и аз тръгнах надолу. С нея бяхме заедно цели 5 години. Тя си тръгна заради друг мъж.

Бях започнал да се самоунищожавам
Бях започнал да се самоунищожавам

Аз работя като поддръжка в един завод – боядисвам, оправям разни неща. Тя е висшистка и си намери по-умен мъж от мен. Аз никога не съм разчитал на някой друг да ми свърши работата или да ми дава пари или да направи нещо за мен. Аз все самичък съм се оправям. Нашите заминаха в Испания да работят преди 10-на години и още са там, брат ми и той замина, само аз останах в България и не съжалявам.

Обаче се подхлъзнах, подведох се по лошия път, когато тя си тръгна. Не знам защо реших да удавя мъката в алкохол. Чак сега разбирам колко съм грешил. Не че пиех много, но аз преди като си я карах по-спокойно, сега и това ми идваше много. Ей така си се напивах поне две вечери в седмицата, но гледах да не съм в завода, че да не пречи това нещо на работата ми.

Имам един колега, по-възрастен, той ми е нещо като баща, защото много го слушам и винаги съм изпълнявал онова, което ми каже. Та той като ме видеше на сутринта, че съм олямпен и гледам отнесено, разбираше, че съм пил и ми говореше как не бива, как не е хубаво това. В такива дни се усещах, че трябва да направя нещо, за да спра да пия. Така започнах да се зачитам в интернет за вредата от алкохола и намерих сайта за капките против алкохолизъм. Поръчах си една доза, минаха десетина дни и си поръчах още една доза.

Като цяло капките против алкохолизъм са точно продукта, от който аз имах нужда, защото предизвикаха едно отвращение от алкохола, точно от каквото имах нужда. Това е като да преядеш с някаква сурова баклава и после да се отвратиш завинаги от този хубав десерт. И с мен стана така, само че аз не отказах баклавата, а алкохола. Сега почти не пия, най-много една бира да ударя по повод, когато бием на волейбол.

„Капките против алкохолизъм” представляват етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Споделете статията

Добавете коментар