Важна е първата крачка

Аз съм на 22 години и имах проблем с алкохола

МишоПия алкохол от ученик, но след като влязох в университета зачестих. Изпивал съм по една бутилка на ден, ако се падне свободен ден и на следващия не съм на работа. Работя като барман в София, иначе съм Кърджали. Там съм роден, но израстнах в Пловдив. Най-общо не съм се спирал. Баща ми е военен. Много сериозен човек. Постоянно ме наглежда сега като съм в София.

Той стана виновен да се откажа да пия. Набара ме един предиобед в квартирата пиян, а аз бях казал на майка ми, че съм на лекции. А то проблемът е там, че те пращат по някой лев, даже повече отколкото е необходимо. Аз сега работя и на друго място, така че се оправям.

Започнах да пия капките за лечение на алкохолизъм преди Нова Година. Сам си ги поръчах и сам си ги изпих. Ей го вече колко месеца станаха – не знам, но не съм пил изобщо. Чист съм. Зарязах бара, сега работя на един строеж и здравословно и парично съм много по-добре. Честно казано, нямаше да се оправя, ако не бяха капките „алковитал“. Те ме закрепиха доста.

Мишо

Вече може да намерите “АЛКОВИТАЛ” И В АПТЕКИТЕ

гр. София
ул. Три уши № 5
тел. 02 989 28 03
Дрогерия “Жанин”

София
общ. Средец
ул Любен Каравелов 44
аптека ПЕНТОГРИН

София
ул. „Братя Миладинови“ № 29
дрогерия „Парамед”

Алковитал са капки против алкохолизъм и представляват етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.

Споделете статията

Добавете коментар