Всяка алкохолна злоупотреба е самостоятелна

По време на алкохолна злоупотреба всеки зависим от алкохола човек реагира по различен начин

alkoholna zloupotreba
Няма нито един тест, който окончателно да показва, че някой има разстройство с алкохолна злоупотреба. Затова здравните специалисти диагностицират тези заболявания чрез събиране на цялостна медицинска информация, която се взима главно от семейството. Тази информация включва както медицински прегледи, така и информация за психическото здраве на пациента.

Смята се, че има пет етапа на алкохолизъм или алкохолна злоупотреба, като най-тежък е последния етап. Освен това съществува широк спектър на злоупотребата на алкохол.

Има множество индивидуални терапии за алкохолизъм и лечение на алкохолна злоупотреба, включително медицинско стабилизиране (детоксикация), индивидуално и групово консултиране, групи за подкрепа, лечение на алкохолизъм у дома, лекарства, тестване за наркотици, и други превантивни програми.

Някои признаци на проблем с пиенето или алкохолна злоупотреба включват самостоятелна употреба на алкохол, за да се избяга проблемите, или за да се постигне напиване; скриване на алкохол на странни места; наличие на раздразненост, ако не се вземе дневната доза алкохол, или поне някакъв алкохол; проблеми, провокирани от липсата на алкохол.

Докато някои хора с по-тежко заболяване, с редовна употреба на алкохол, алкохолизъм или алкохолна зависимост, могат да намалят или спрат да пият без помощ, повечето от зависимите могат да спрат да пият само временно и само при положение, че им е оказана помощ.

Дългосрочните последици от алкохолна злоупотреба и алкохолизъм могат да бъдат опустошителни и дори животозастрашаващи, като това се отразява отрицателно на почти всяка система от органи.

 

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.

Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.

Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Цената на една опаковка е 64 лева.
Дневното приложение е спрямо килограмите – до 90 килограма – 2 пъти по 30 капки, над 90 килограма – 2 пъти по 60 капки.

Споделете статията

Добавете коментар