Въздържател съм не само защото не пия алкохол

Аз съм въздържател, защото нямам дори мисъл за пиене, желание или каквото и да е

vazdarjatel
Въздържател съм не само защото не пия алкохол

Въздържател съм от 3 години. Започнах да отказвам алкохола с капките Алкофитал. Употребявах ги стриктно шест месеца. И добрите резултати не закъсняха.

Моят личен опит с алкохола е около пет години. През този период аз пиех почти всеки ден, включително и от сутринта. И всеки път ставаше така, че аз изпадах не просто в нетрезво състояние, но в нещо много по-лошо. Много хора, особено онези, които имат по-голям опит и по-дълъг стаж с консумацията на алкохол ще кажат, че това не е толкова дълго време. Но повярвайте ми, че ми беше достатъчно, за да осъзная, от собствения си опит, че имам всички характеристики на алкохолна зависимост. Аз някак успях да схвана каква е психологията на алкохолика. И затова бях в състояние да се измъкна. Признах си проблема и започнах да го решавам.

През последната година съм пил алкохол няколко пъти (но аз все още мисля, че това не е най-добрият резултат), в бъдеще съм сигурен, че няма да пия изобщо.

Въздържател съм не само защото аз не пия, но и тъй като не чувствам необходимост от алкохол. Чувствам се добре без него, без значение къде съм – у дома или на шумно парти в компанията на хора, които пият. Аз не чувствам никакво чувство на загуба, не мисля, че ми липсва нещо, спокоен съм, рекалсиран, уверен и абсолютно убеден, че съм постъпил правилно.

 

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.

Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.

Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Цената на една опаковка е 64 лева.
Дневното приложение е спрямо килограмите – до 90 килограма – 2 пъти по 30 капки, над 90 килограма – 2 пъти по 60 капки.

Споделете статията

Добавете коментар