Върнах си живота обратно!

Случи се така, че се събрах с лоши хора, които ми повлияха доста зле

Пиша това, за да може повече хора да разберат колко е важно човек да поправя грешките си навреме. Аз съм на 28 години, казвам се Самуил Караиванов и съм от Русе. Имах лош опит с алкохола, който преодолях, благодарение на капките против алкохолизъм „Алковитал“.

Аз започнах работа в една строителна фирма в нашия град. Там колегите ми не бяха лоши, но имаха лоши навици. Никога не съм пил преди, но като почнах там всяка вечер почти след работа се събирахме и си правихме софри. Пиеше се всичко. И аз, за да не се цепя от колектива, започнах да пия. Обаче това ми усложни взаимоотношенията в къщи. Имам жена, която не беше свикнала да ме вижда такъв. Почнахме да се караме, да си говорим на висок глас, парите взеха да не достигат. Трябваше да се направи нещо.

Като начало напуснах бригадата. Скоро си намерих нова работа на пристанището. Тогава взехме и капките против алкохолизъм „Алковитал“. Пих ги три месеца. Заслужаваше си, защото сега няма и помен от предишното ми състояние, което беше на път да стане чиста проба алкохолизъм.

Не искам да казвам голяма дума, но засега съм добре. Работя, излизам си нормално с приятели, пием по някоя и друга бира и се прибирам по живо по здраво. Много съм доволен от капките против алкохолизъм „Алковитал“ и искам да ги препоръчам на всеки, който като мен е залитнал по чашката.

Алковитал са капки против алкохолизъм и представляват етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Споделете статията

Добавете коментар