Гаджето ми беше алкохолнозависимо

Наистина е невероятно колко усилия са нужни, за да накараш някой да спре да пие

 

priqtel

То сигурно с повечето зависимости е така. Аз например, не мога да си представя живота без интернет, телефони и всякакви други модерни джаджи. Осъзнавам, че съм зависима от фейсбук и какво ли още не, но поне засега това не пречи на живота ми, нито на начина, по който се разбирам с останалите хора. С алкохола и наркотиците е друго. Приятелят ми имаше проблеми с пиенето и наистина осъзнах какво означава това, колко лошо и неприятно е.

Имаше един момент, в който ние почти не правихме секс. Любовният ни живот беше несъществуващ, но все пак прекарвахме някакво време заедно. Иначе той е готин, добър е и много ме обича. В това съм сигурна.

Когато пиеше аз се чувствах много несигурна. Все си мислех, че нещо не ми е както трябва и че е необходимо да се поправя. Излишно е да казвам, че все още не мога да се отърва от тази фобия.

Капките Алкофитал много ми помогнаха да го стопирам в желанието му да пие алкохол. Не съм му казвала за тях, лечението, ако изобщо може да се нарече лечение, беше тайно. Не знам дали заради това, че не пие от много дълго време, или заради нещо друго, но той успя сравнително бързо да се дистанцира и от приятелите, с които пиеше, и от алкохола. Няколко месеца беше зор, но сега вече всичко е наред.

Милица от София

 

Споделете тази история с ваши приятели, които имат проблем с алкохола, или с други, които нямат проблем с алкохола, но искат да помогнат!

Алковитал e препарат, който представлява етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Споделете статията

Добавете коментар