Гледах как синът ни си съсипва живота

Искам да изкажа своето мнение за капките Алкофитал

 

алкофиталАз се казвам Борисов и съм баща на двама сина. Особено много проблеми имам с големия син, нещо, което не съм очаквал. Той вървеше много добре, докато учеше, обаче се изучи и се хвана на работа и там научи пиянството. Като студент изобщо не е пил. И понеже все съм имал някаква вяра в него, и то не малка, много се учудих, че така е тръгнал по нанадолнището. А то нямаше никакви индикации.

С малкия засега нямам проблеми, но и той е още ученик, та не знам.

Иначе проблема на Данаил е, че пие само в компания, като излезе, като има почивка, а през седмицата не пие. Това уточнение е важно, защото ми се струва, че така няма да има проблеми занапред. Алкохолиците пият всеки ден, но той не пие всеки ден и това ми дава надежда, че ще се оправи. Освен това и капките му действат много добре.

Ние му ги даваме тайно и забелязвам, че вече все по-рядко се прибира пийнал. Много сме доволни и искам да кажа, че най-много съжалявам за това, че не ги намерихме по-рано тези капки. Но сега поне знам какво да правя, ако се появи проблем.

 

Споделете тази история с ваши приятели, които имат проблем с алкохола, или с други, които нямат проблем с алкохола, но искат да помогнат!

Алковитал са капки против алкохолизъм и представляват етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Споделете статията

Добавете коментар