Дадох едно рамо с капките Алкофитал на мой приятел

Всеки, който иска да помогне може да го направи, стига да иска

 

отказване от алкохола

Не съм от онези хора, които ще започнат да съдят останалите или да им наливат акъл в главата. Но става въпрос за най-добрия ми приятел, а аз такива нямам много. Тони е на 24 години, малко е по-голям от мен, но сме израснали в един блок и сме си авери от малки още. Искам да подчертая с дебели букви, че той не е алкохолик. Една мадама го заряза и той оттогава много пие. Не знам какво му стана, обаче тя си хвана нов тип, мина година и нещо, той се пробва с някакви жени още, но не спря да пие.

Яд ме е, че е способен, умен е, има талант. Завърши скоро висшето си образование, право. Освен това рисува много добре, а другата му страст са байковете. Превъртя нещо покрай тая мадам и оттогава не може да се оправи.

Дадох му идеята за капките Алкофитал, защото знам, че и той самия прави всичко възможно да спре. Има няколко много добри предложения за работа, които не е добре да изпуска и трябва да влезе в кондиция. Забелязвам, че все по-добре му се отразява терапията с капките Алкофитал и това много ме радва. Надявам се да се случват още дълго време това, поне докато спре да пие, защото е готин и не искам да си проваля живота и бъдещето с глупости.

Мартин

 

Споделете тази история с ваши приятели, които имат проблем с алкохола, или с други, които нямат проблем с алкохола, но искат да помогнат!

Алковитал e препарат, който представлява етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Споделете статията

Добавете коментар