Да кажеш „Не!“ на алкохола не е достатъчно!

Проблемите с алкохола изискват постепенно решаване

alkohola problem
Да кажеш „Не!“ на алкохола не е достатъчно!

Проблемът с алкохола не е само един. Не е проблем само това, че злоупотребявах с алкохола. Истинските проблеми бяха именно тези, които бяха следствие от това, че аз злоупотребявах с алкохола. Знаете ли колко кристално ясно и просто е всичко, когато вече не злоупотребяваш с алкохола? Дори решението на всичките тези проблеми е много по-лесно и просто.

Когато имаш проблем с алкохола не е достатъчно да кажеш само „Не!“ на алкохола. Трябва и да направиш нещо. Аз избрах да си помогна с капките Алкофитал, защото знаех, че сам няма да мога да се справя. Опитвал съм много пъти. Казвал съм „Не!“, „Стига!“ и „Достатъчно!“. Казвал съм си, обещавал съм, че от утре няма да пия, и въпреки това съм продължавал. Не знам защо съм го правил. Може би наистина съм имал нужда от нещо, което да ми помогне да спра да пия. И това нещо за мен бяха капките Алкофитал. Благодарение на тях аз спрях да злоупотребявам с алкохола.

Не се случи изведнъж. Постепенно намалих количеството алкохол, което пиех. След това дойдоха дните, в които изобщо не употребявах алкохол. Дните станаха месеци, а месеците са вече две години. Не знам колко още ще издържа, но за мен по-хубавото е, че изобщо не си задавам този въпрос. Аз просто съм отказал алкохола, и съм започнал да живея като всички онези хора, които нямат този проблем.

Живко Ковачев от София

 

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.

Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.

Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Цената на една опаковка е 64 лева.
Дневното приложение е спрямо килограмите – до 90 килограма – 2 пъти по 30 капки, над 90 килограма – 2 пъти по 60 капки.

Споделете статията

Добавете коментар