Да се откажа от алкохола успях с помощта на капките „Алковитал“

Казвам се Димитър Щерев и съм на 37 години. Живея и работя в София. Още от преди се каня да пиша на вашия сайт, защото публикувате много хубави здравни новини. Така сигурно ще можем заедно да помогнем на хората, които имат нужда от помощ да спрат алкохола, без значение дали става въпрос за тях самите или за техни близки.

Значи, моят проблем с алкохола е още от времето когато бях студент. Така се почна – малко по малко, купони, глупости, истории. Изобщо не съм си мислел, че може да стане работата толкова сериозна, но ето че дойде време, в което трябваше да спра да пия, защото си намерих момиче, с което най-накрая да направим семейство.

Пиянството ми не е много опасно и сериозно, но е факт, че като седна да пия и няма спиране. Малко не си знаех мярката. Сега вече си я знам – аз просто не пия. Искам да имаме детенце, а с пиене тази работа не става.

Със Снежина сме заедно от 3 години. От няколко месеца живеем заедно и от тогава аз не пия. Като се замисля, това е някъде от Гергьовден тази година, защото тогава пих алкохол за последен път.

Капките „Алковитал“ ми помогнаха да се справя с този мой малък порок. Сега знам, че е трябвало по-рано да действам, но тогава нямах стимул, а сега имам.

Почти съм се изчистил вече от алкохола. Вече дори нямам нужда от капките за лечение на алкохолизъм „Алковитал“. Сам се научих да се контролирам, но е факт, че без тях нямаше да се справя.

Вече може да намерите “АЛКОВИТАЛ” И В АПТЕКИТЕ

гр. София
ул. Три уши № 5
тел. 02 989 28 03
Дрогерия “Жанин”

Алковитал са капки против алкохолизъм и представляват етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.

Споделете статията

3 Responses to "Да се откажа от алкохола успях с помощта на капките „Алковитал“"

  1. Надявам се,че и този коментар ще бъде публикуван.
    Съпругът ми, вече втора доза пие от капките Алковитал и няма абсолютно никакво подобрение.Като се има в предвид, че спазваме стриктно дневната доза.
    Не знам от къде ги намерихте толкова много доволни, но при нас никакъв ефект, а само пари на вятъра се пръснаха.

  2. Здравейте госпожо, капките Алковитал не са чудодейни! Може би във вашият случай са необходими повече от две дози.

  3. zdravei te iskam da vi spodelq 4e sam 4uvala za tezi kapki no neznam za deisvieto im.Moqt brat e mnogo zle s alkoxola i neznam dali 6te mu pomognat,daje i xodi piqn na rabota i tova 6te go sasipe.pre4at li tezi kapki ako se raboti s ma6ini i kak se davat v qdeneto li se slagat.Molq obqsnete mi

Добавете коментар