Дойде ред сам да се справям с проблемите, които сам си създадох

Здравейте от мене, казвам се Петър. Загубих всички близки приятели, поради моята прекомерна консумация на алкохол

 

алкохолизъм

В началото всичко си беше наред, но малко по малко , започнах да ставам агресивен и непоносим. Когато се напиех, налитах на бой и вдигах скандали на всички. Не можех да се контролирам. Извинявах се след това, но след едно две повторения и вече не се приемаше. По този начин започнах да губя всички около себе си и то доста бързо. Вече никой не можеше да понася простотиите ми и не ми вярваше на извиненията. Даже заради алкохола се скарах жестоко с една приятелка на майка ми, която си позволи да ми направи забележка, че много пия. Не след дълго установих и осъзнах какво се случва и трябваше да намеря решение и изход от ситуацията.

Започнах да търся лек за моето състояние. Консултирах се с лекари и те единствено ме насочиха към психиатър, който ми изписа леки антидепресанти. В интернет намерих информация за капките Алкофитал. В сайта много хора твърдяха , че им е помогнало. Поръчах го и започнах да го взимам къде редовно, къде малко пропусках. След известно време имаше ефект и намалих алкохола, а това ме радваше и ме амбицира още повече. След време бях много по добре и опитах да си възвръщам приятелите. Трудно е, но малко по малко успявам. Билковите капки Алкофитал ми помогнаха, а сега е ред сам да си реша останалите проблеми.

 

Споделете тази история с ваши приятели, които имат проблем с алкохола, или с други, които нямат проблем с алкохола, но искат да помогнат!

Алковитал са капки против алкохолизъм и представляват етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Споделете статията

Добавете коментар