Един вреден навик по-малко и животът ми вече не е същия

Алкохолът се превърна в нещо като успокоително хапче за мен

 

Надолу се върви по-лесно
Надолу се върви по-лесно

Казвам се Никола и в момента се радвам на едно страхотно семейство, което може би нямаше да имам , ако капките за лечение на алкохолизъм Алкофитал не ми беше помогнало. Винаги съм обичал да си пийвам по малко, но с течение на времето и напрегнатия живот, постепенно и неусетно увеличавах количеството алкохол, а това ми оказваше влияние във всяко едно начинание, което предприемах.

Бях започнал да пия по много и постоянно, карах се с жена ми, не ме интересуваше нищо и никой . Почти не се задържах у дома, а бях постоянно някъде. Вечер – задължително в някой бар. Жена ми една вечер седна и ми каза да избирам – търсим лечение или тя взима децата и си тръгва. Избрах лечението и започнахме заедно да търсим лек. Консултирахме се с лекар, неин роднина и наш общ прияте, казва се доктор Василев, който ни предложи да пробваме с капките Алковитал. Поръчахме ги и в момента в който пристигнаха, започнах лечението. Ефект имаше след втория месец. Поне по-осезаем ефект. Започна да ме отблъсква от алкохола, малко по малко намалявах излизанията, пиенето не ми беше толкова сладък и честно казано ми беше все едно дали ще изляза вечер или не.

Не знам защо се получи така с това увличане по този вреден навик, но поне сега съм малко по-спокоен.

 

Споделете тази история с ваши приятели, които имат проблем с алкохола, или с други, които нямат проблем с алкохола, но искат да помогнат!

Алковитал са капки против алкохолизъм и представляват етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Споделете статията

Добавете коментар