Женският алкохолизъм е лечим

Най-разпространеното схващане е, че женският алкохолизъм не се лекува

jenski alkoholizam
Женският алкохолизъм е лечим

Въпреки това, както мъжкият, така и женският алкохолизъм е лечим. Естествено, това изисква желание за справяне със ситуацията от страна на зависимия, подкрепа от близки и адекватно избрана терапия.

Трябва само да се изясни, че лечението е необходимо да започне възможно най-скоро, защото женския алкохолизъм е малко по-особен – най-малко поради причината, че индивидуалното разграждането на алкохола при жените започва по-рано. Не трябва да се пренебрегва и емоционалното състояние на жените, което често провокира женски алкохолизъм, както и редица други обстоятелства, които не са характерни при зависимите от алкохола мъже.

Не е тайна, че жените алкохолици не са много придирчиви относно сексуалните отношения – алкохолът може лесно да отстрани и пренебрегне етичните пречки.

По време на такова поведение това предизвиква най-дълбоки чувства на вина, самостоятелно осъждане на жената, тя се превръща в причина за гмуркане в дълбините на алкохолното забвение … и кръгът се затваря. Ако една жена получи подкрепа в такъв труден момент – за нея ще бъде много по-лесно да се измъкне от мрежата на патологичната алкохолна зависимост.

Защо е проблемът женски алкохолизъм е толкова притеснителен за лекари и други професионалисти? На първо място, защото жените са нечии майки и съпруги. Алкохолиците не са в състояние да изпълняват изцяло тези основни функции, освен това женския алкохолизъм има пагубен ефект върху нейното семейство, деца , роднини и социална среда.

Алкохолът безмилостен към женското тяло: преждевременно стареене, проблеми с репродуктивната функция, мозъчни лезии, панкреатит, заболявания на черния дроб.

 

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.

Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.

Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Цената на една опаковка е 64 лева.
Дневното приложение е спрямо килограмите – до 90 килограма – 2 пъти по 30 капки, над 90 килограма – 2 пъти по 60 капки.

Споделете статията

Добавете коментар