Животът ми тръгна по друг коловоз

Пиянството не продължава вечно, напук на всички афоризми по въпроса

пиянство

Хората казват, че само ходенето по жени било до време. Може и да е така. Аз с такива неща не се занимавам, и макар да има много приказки по мой адрес, на жена ми не съм изневерявал, и тя го знае. Някой път, когато много съм прекалил с пиенето, ми е казвала, че не знаела кое е по-добре – дали да пия, или да ходя по жени. И двамата обаче сме доволни от факта, че поне с комар не се занимавам. Така е, недостатъци има всеки.

Моят недостатък беше, че пия много. Сега съм в един такъв период, дето гледам да го намалям пиенето. Капките Алкофитал са нейна идея и тази идея се оказа много добра и работеща. Вече трети месец пия капките Алкофитал, и за това време пиенето дето съм го изпил е по малко от онова, което преди изпивах за седмица, да речем. Според мен който не е решил, че иска да се справи с недостатъка си – какъвто и да е той, той не е успял. Не може да кажеш, че искаш да спреш да пиеш, а пък нищо да не правиш по въпроса.

Заедно с капките Алкофитал с жена ми се записахме да ходим в една творческа работилница. Там се учим да правим разни неща, времето минава приятно, срещаме се и с други, нови хора и малко по малко животът ми се премести в друг коловоз. Не знам дали ще спра да пия окончателно, аз и не очаквам подобно нещо, но поне ми е по-широко около врата сега. Зависимостта към алкохола наистина ме беше пристегнала като примка.

Михаил Шойлев от София

 

Споделете тази история с ваши приятели, които имат проблем с алкохола, или с други, които нямат проблем с алкохола, но искат да помогнат!

Алковитал e препарат, който представлява етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Споделете статията

Добавете коментар