Животът не е само черно и бяло

Да виждаш нещата само в една или друга светлина е грешно и времеотнемащо

Не всичко е само лошо или само добро. Поне в това съм се убедил през моите 50 години живот на тази Земя. Знам, че съм допуснал много грешки, но също така знам и колко скъпи са ми уроците от тези грешки. Искаме или не, ние се развиваме и ако не спазваме темпото, животът може и да ни прецака.

Животът не е само черно и бяло
Животът не е само черно и бяло

През последните 10-на години разсъждавам върху това дали си струва цената, която плащаме за разни измислени удоволствия. Аз преди много пиех, харчех пари като луд, изневерявал съм и на жена ми. Беше ми хубаво, но за малко. След като изпия бутилката или след като жената, с която съм бил си тръгне, ми става пусто и тегаво. Тежи ми както греха, който трупам на душата си, така и болката, която виждах в очите на жена ми, защото тя знаеше всичко, нищо че нито веднъж не ми казала нищо, дори не ме е упрекнала.

Разбира се, аз давах всичко за семейството си. Нито веднъж не съм ги оставил гладни и жадни, имаха на разположение онова, което е било важно и необходимо за тях, но това са само пари. Пари, които лесно се изкарват, но трудно могат да ти купят любов и уважение.

Сигурно някои от вас ще се запитат защо пиша тези редове. Аз не съм пробвал капките против алкохолизъм, но алкохолът за мен е вече минало. Много трудно се справих, едвам устисках, но все пак го направих и това ми струваше както много време, така и още повече пари. Тогава, преди няколко години, нямаше капки, нямаше нищо, нямаше дори кой знае каква информация в интернет. Всичко се правеше на прима виста, информацията се носеше от уста на уста. Затова ви пиша сега, за да ви кажа какъв късмет имате вие, които по една или друга причина сте стигнали до този сайт.

Без значение дали е за вас или за ваш близък, не се колебайте, вземете си капките, за да ви е мирен живота и за да може да се насладите на всичките му нюанси.

Аз разбрах за този сайт от едно бившо другарче по чашка, което вече е чисто и единственото нещо, което си позволяваме да пием, когато се видим, е чаша бира или бяло вино. Не може да си представите колко хубав е животът без заместители. Да усещаш истинското щастие или болка е награда, за която можем да се отплатим само като се насладим на емоцията реално, без каквито и да е стимуланти.

„Капките против алкохолизъм” представляват етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Споделете статията

Добавете коментар