Алкохолът е най-страшната от всички зависимости

Психолози са съставили списък на най-странните зависимости, които се срещат при човека

%d0%b7%d0%b0%d0%b2%d0%b8%d1%81%d0%b8%d0%bc%d0%be%d1%81%d1%82%d0%b8
Зависимости има много, но най-страшната от тях е алкохола. Той е по-страшен дори и от хазарта, защото е смъртоносна зависимост.

Но има и други, не по-малко вредни за здравето зависимости.

Въпреки сигналите за тревога поради лавинообразно нарастване на случаите с рак на кожата и за ужас на дерматолозите мнозина все още намират бронзовия тен за безусловно красив, но той може и да не е.

Танорексията, т.е. мания по слънчевия загар, е натрапчива потребност да се печеш на слънце, за да почернееш. Тя кара човека да пръска пари за солариуми. От нея най-често страдат младите жени. Но за тях последиците са също толкова вредни, колкото за всички останали.

Обратно на общата тенденция към упадък на четенето според психиатри нездравословната любов към четенето се среща все по-често. Тя води до заболявания на вътрешното ухо, в резултат на които човек губи способност да се концентрира и у него се появяват тревога, безпричинен страх и дори фобии. Зависимият от четенето престава да спи нормално, тъй като краде от съня си, за да чете. Такива хора почти винаги напускат работа.

Децата не обичат да бъдат лекувани и всячески се стараят да избягват лекарствата. При възрастните е другояче. Някои до толкова свикват с лекарствата, че ги пият и без нужда.

Някои хора слушат музика по цял ден – у дома, на улицата, на работа, в магазина. Тази мания бързо започва да пречи на нормалния живот и на общуването с другите. Следват служебни неприятности и срив в личния живот.

Почти няма човек, които да каже, че не обича сладолед. Има обаче много хора, които изяждат неограничени количества от него. След 4-5 години тази аномалия води до явни признаци на анемия. При нея спадат броят на еритроцитите и нивото на хемоглобина в кръвта.

 

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.

Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.

Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Цената на една опаковка е 64 лева.
Дневното приложение е спрямо килограмите – до 90 килограма – 2 пъти по 30 капки, над 90 килограма – 2 пъти по 60 капки.

Споделете статията

Добавете коментар