Защо хората пият твърде много?

Алкохолът е в състояние да повлияе на здравето и начина на живот

Хората, които са пияни са по-агресивни или имат чести промени в настроението. Те могат да действат по начин, който е неудобен за тях или за други хора.

Алкохолизмът е болест. Както всяка болест, той трябва да се лекува. Без помощ от близки, познати или роднини, човек с алкохолизм вероятно ще продължават да пият и дори може да стане по-лошо с течение на времето.

За заболявания като алкохолизма няма виновни. Някои хора са по-податливи и искат да пия повече от другите. Учените смятат, че има нещо общо с генетиката, както и неща като семейна история, събития в живота и заобикаляща среда.

Понякога това, което започва като лош навик може да се превърне в много голям проблем. Например, хората могат да пият, за да се справят с проблеми като скука, стрес, или парични проблеми. Може би има заболяване в семейството или родителите имат брачни проблеми.

Без значение кой какво казва, хората не пият, защото имат желание да копират поведението на някой друг. Така че, ако живеете с някой, който има проблем с пиенето, не сте виновни нито вие, нито той.

Алкохолизмът трябва да се разглежда като нещо, предизвикано от самия алкохолик, като лош навик, който се отразява зле на тяхното социално положение. И все пак има много скрити алкохолици, които вредят не само на себе си, но и на близките, както и на цялото общество. Вярно е, че обществото заклеймява и други заболявания като СПИН, психични заболяване или болестта на Алцхаймер. Въпреки това, алкохолизма изглежда различно.

Поради социалната стигма, срам и отричане, семействата са склонни да поддържат алкохолно-питейната тайна. Алкохолизмът е заболяване, за което може да бъде валиден терминът „възстановяващ се алкохолик.“ Затова че не се отказвайте да помогнете на човека, който е до вас и има проблем. Защото този проблем е и ваш!

Алковитал са капки против алкохолизъм и представляват етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Споделете статията

2 Responses to "Защо хората пият твърде много?"

  1. Валентина Великова · Edit

    Аз съм доволна от капките, давах ги на съпруга си тайно и помогнаха.

  2. Румяна Иванова · Edit

    След като разгледах сайта и прочетох толкова позитивни коментари реших и аз да поръчам капките Алковитал за себе си. Имах семейни проблеми и мислих, че с алкохола ще ги реша. Нищо подобно.Наливах се без причина, започнах да отбягвам приятелите си и да се усамотявам за да пия. Поръчах си две дози от капките и почнах да ги пия. В началото имах малко гадене при употребата и на алкохол, но след това всичко се промени. Вече не пия. Срещам се отново с приятелите ми и не изпитвам нуждата от алкохол.

Добавете коментар