За момент загубих равновесие и от падането още ме боли

То не беше падане, а цяло падение

соня

Така става, когато слабостта вземе надмощие. Аз си позволих да бъда слаба и много съжалявам за това. Никога не съм мислила, че заради едно глупаво уволнение може да страдам така, както не съм страдала и когато последния ми приятел ме напусна, а той беше голямата ми любов. Слава Богу, сега имам до себе си истински и стойностен човек, който ме подкрепя и в най-трудните моменти. С него се запознах малко след като ме уволниха и по времето, когато злоупотребявах с алкохола.

За щастие, това време отмина. Направо не мога да повярвам, че сътворих всичките тези глупости и ми се размина без особени загуби. Даже не искам да мисля какво щеше да стане, ако бях продължила да пия.

Предишната ми работа, от която ме уволниха беше свързана със специалността, която завърших – екология. Бях съветник по екологичните въпроси в една община. Уволниха ме за една глупост, само и само подставен човек да заеме моето място. Много го изживях. Все едно светът се беше свършил. И досега не мога да си обясня защо така се получи. Сигурно защото си обичам работата. Харесва ми да се грижа за природата.

Както и да е. Важното е, че всичко се размина. 7 месеца вече не съм си и помисляла да пия някакъв алкохл. Капките „Алковитал“ ме дистанцираха качествено – все пак са на билкова основа, а аз знам, че няма нищо по-силно от билките. Вярвам в това.

Сега гледам да забравя миналото и да продължа напред. Имам нова работа и човек, който ме обича. Знам, че няма да повторя миналото и съм благодарна за шанса, който имах да се освободя от алкохола, благодарение на капките „Алковитал“.

Соня

Вече може да намерите “АЛКОВИТАЛ” И В АПТЕКИТЕ

гр. София
ул. Три уши № 5
тел. 02 989 28 03
Дрогерия “Жанин”

София
общ. Средец
ул Любен Каравелов 44
аптека ПЕНТОГРИН

София
ул. “Братя Миладинови” № 29
дрогерия „Парамед”

Гр. Стара Загора
Адрес: ул. ” Отец Паисий ” 92
Работно време: 24 часа
Телефон: 042 / 605-100

гр. Стара Загора
Адрес: ул. ” Патриарх Евтимий ” 81
Работно време: 24 часа
Телефон: 042 / 605-103

Гр. Свиленград
Адрес: ул.” Г.Кирков ” 1 б
Работно време: 24 часа
Телефон: 0379 / 7-19-91

гр. Гълъбово
Адрес: ул ” Тунджа ” 2
Работно време: 08.00-24.00 ч.
Телефон: 0418 / 62 100

гр. Сливен
Адрес: ул. “Мур” №2
Работно време: 24 часа
Телефон: 044 / 675-100

Алковитал са капки против алкохолизъм и представляват етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.

Споделете статията

Добавете коментар