Имам гадже зависим от алкохола

Моето гадже е зависим от алкохола и сега правим и невъзможното, за да се откаже

addiction - problems with alcohol - drunk man and his girlfriend
addiction – problems with alcohol – drunk man and his girlfriend

Станимир е на 27 години, със стабилно семейство, още по-стабилно висше образование, готини и верни приятели, добра работа. Има си и мен, а аз, смея да твърдя, не съм чак толкова лош човек. И ако всичко ви изглежда идеално при Станимир, то трябва да ви кажа, че на фона на тази идеалност, той пие много алкохол от почти три години. Спокойно мога да кажа, че вече е зависим от алкохола. Това е много гадно, защото в момента тече една подготовка да ходим в Щатите. И двамата имаме покана за работа, минахме криво-ляво интервютата в посолството /Станимир беше прекалил пак предната вечер с алкохола/, и се готвим да заминаваме.

Само че на мен никак не ми се иска да заминем, при положение, че той пие толкова много. Америка не е България. Там се работи здраво, иска се дисциплина, иска се да се раздава човек на 150%… Изобщо – там живота не е като тук. Станимир го разбира това, наясно е, но е много безхарактерен.

Капките Алкофитал засега успяват да го държат далеч от бутилката, а и самия той много се е амбицирал, но понякога прави издънки. Много ми се иска да го вразумя, малко му трябва, и се надявам, че ще се оправи. За Щатите ще заминем здраво запасени с капките Алкофитал, за да не стане някоя издънка. Затова, стискайте ни палци! Дано всичко се оправи, тъй като след месец тръгваме.

Ралица

 

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.

Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.

Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Цената на една опаковка е 64 лева.
Дневното приложение е спрямо килограмите – до 90 килограма – 2 пъти по 30 капки, над 90 килограма – 2 пъти по 60 капки.

Споделете статията

Добавете коментар