Имам добър, но малодушен син

Кой накъдето го завее натам отива

причини за абстиненция

И как пък все за лошите работи слуша, ако е за нещо хубаво няма да чуе. Така почна да пие покрай едни хора. На 23 години е. Работи, учи, второ висше образование кара. Не е някой кой знае какъв богаташ, но гледаме да не му липсва нищо. Ние с баща му не сме го оставили нито за миг. И така става, че като му даваме пълната свобода и той малко злоупотребява с нея. Иначе за годините си е трудолюбив, не е като някои. Работи си, каквото изкара си го харчи, малко спестява. Ние от него нищо не искаме, само да е добре.

Обаче с това пиене не е на добре. Затова ги взехме тези капки за лечение на алкохолизъм. Не че той е кой знае какъв пияница, обаче да не тръгне по наклонената плоскост. Давахме му ги в началото скришом, но после баща му го извика на разговор и му каза. Той не се обиди, даже каза, че добре сме направили, дето сме се погрижили и започна сам да си ги пие.

Сега не пие толкова, колкото преди. Малко по-сериозно му е вече отношението, ама пак си такъв мекушав и милозлив. Дано се оправи с годините.

Тодорка Гошева от София

 

Споделете тази история с ваши приятели, които имат проблем с алкохола, или с други, които нямат проблем с алкохола, но искат да помогнат!

Алковитал са капки против алкохолизъм и представляват етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Споделете статията

Добавете коментар