Имам най-добрата жена на света

Заради нея забравих какво е пиене, компании и весел живот

 

отказване от алкохола

Ние със Светла сме женени от две години, но се познаваме от много време напред. Бяхме заедно даже в училище и оттогава сме си заедно. Карали сме се, били сме се, имали сме проблеми, много бурна връзка е било, но най-много от всичко сме се обичали и сме си помагали. Сега сме семейство и скоро сигурно ще имаме дете. Аз обаче преди това трябва да вляза в правия път. Да се отуча от някои стари навици, за да давам добър пример на децата. Аз не искам да имам само едно дете, искам да имам поне две деца.

Иначе за алкохола мога да кажа, че не винаги ми е бил проблем. Имал съм и по-добри периоди, в които не съм пиел и съм се държал нормално. Не че сега се държа ненормално, но като пийна малко и не знам нито къде съм, нито кой съм. Все едно ми пада някакво перде отпред.

Капките Алковитал са ми екстра и са само за моя случай. Жена ми ги намери, иначе, аз щях да пробвам с воля, но така се случи по-добре. Сега ги спрях, защото благодарение на тях изкарах два месеца без никакъв алкохол. Смятам така, малко по малко да се разгранича от пиенето и да бъда примерен съпруг и добър баща.

Славчо Филев от Монтана

Алковитал са капки против алкохолизъм и представляват етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Споделете статията

Добавете коментар