Искам да живея нормално!

През всичките тези години исках само да успея, но се занимавах с маловажни неща, вместо да преследвам целите си

мъжНа 42 години съм, разведен. С жена ми се разделихме заради алкохола. Аз много пиех. Сетих се да се поправя, когато тя вече си беше тръгнала. Имаме голямо дете, което вече е самостоятелно. И тя направи своя избор. Сега и дъщеря ми не иска да ме види, въпреки че се опитвам да се поправя. Да създавам ново семейство не искам. не знам дали ще имам сили, а и знам какво изгубих. И искам да си го върна. Знам, че ако се поправя и ако покажа и докажа, че съм се поправил, жена ми ще ми прости.

И с алкохола сме в сложни взаимоотношения. Започвал съм да пия и съм спирал много пъти. Сега, този път, се налага да съм по-категоричен с разделянето, защото няма за кога да правя експерименти. Откриха ми едно заболяване, което също като моята жена не търпи алкохол. От два месеца се лекувам с капките за лечение на алкохолизъм „Алковитал“. Имам трайно отказване от месец без малко, което за мен е добре, защото най-дългото време без алкохол е било две седмици. Знам, че трябва да съм по-настоятелен и затова правя всичко възможно да се поправя. Знам, че от това зависи животът ми и много се надявам да успея.

Н.Ф. от София

Вече може да намерите “АЛКОВИТАЛ” И В АПТЕКИТЕ

гр. София
ул. Три уши № 5
тел. 02 989 28 03
Дрогерия “Жанин”

София
общ. Средец
ул Любен Каравелов 44
аптека ПЕНТОГРИН

Алковитал са капки против алкохолизъм и представляват етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.

Споделете статията

One Response to "Искам да живея нормално!"

  1. Господине проблема не ти е алкохола. Това ти го натяква днешната измислена система.
    Една жена може да те направи най- великия и може да те срине до неизбежното. Не позволявай да те тъпчат !
    Това е моя съвет – днес всички жени се оправдават , че мъжът им пиел много ?
    Успех и горе главата. Явно тя не е твоята
    , но не бъди жертва.

Добавете коментар