Искам да се измъкна от лъжите му!

Здравейте, искам и аз да разкажа моята история и за това как успях да спася любовта си

Казвам се Милена Досевска и съм от Благоевград. Имам приятел от шест години. Аз съм на 35, а той е на 29. Разликата във възрастта никога не ни е притеснявала, още повече че аз самата полагам много грижи за външния си вид.

Валери започна да пие откакто го съкратиха. Въпреки, че нямаше проблеми с парите, той си обичаше работата /работеше като учител/ и много му беше мъчно, когато разбра, че няма да се вижда повече с децата.

До ден днешен той не е стъпвал в училище, а от тогава минаха почти две години. В момента работи като спедитор в една фирма.

Заедно с пиенето дойде и другото – закъсненията, изневерите, лъжите. Това беше време, в което много ми се искаше да си тръгна, да се измъкна един път завинаги от този омагьосан кръг.

Но това беше и човека, който ме е правил дива и щастлива през всичките тези години и аз не можеш просто така да го изоставя. Трябваше да му помогна, а не да се превърна в още едно от нещата, които се разпадат в неговия живот.

Една приятелка преди време беше поръчала капки против алкохолизъм на нейния баща. Човекът го познавам много добре. Сега е като чисто нов и изобщо няма нищо общо с онзи сприхав и вечно викащ старец, който беше. Сега е един благ дядо и това благодарение на капките против алкохолизъм.

Питах я как става поръчката, как се приемат и всякакви такива неща. Обадих се и на следващия ден капките бяха у дома. Аз говорих откровено с моя приятел, за разлика от приятелката ми, която давала капките на баща си тайно.

Той прие всичко много сериозно и сега вече пие трета доза. Малко бавно се случиха при него нещата, но факт е, че се случват. Сега нито пие алкохол, нито пуши – колкото и да е странно за някои това.

Искам да благодаря на д-р Тосев за подробната информация и разяснението относно случаят на Валери.

„Капките против алкохолизъм” представляват етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Споделете статията

One Response to "Искам да се измъкна от лъжите му!"

  1. Не е честно да се слага нещо в питието на близък, не се знае какви са тия капки. Това може да го направи само много низък човек.

Добавете коментар